Snaper filet

Losos filet

 

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 269 Kč (10,76 €)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 429 Kč (17,16 €)
skladem
naše cena 849 Kč (33,96 €)
skladem
naše cena 649 Kč (25,96 €)
skladem

Blog

Máte rádi ryby, ale bojíte se je kupovat?

Pár základních pravidel na co si dát pozor při nákupu čerstvých ryb.

1)zápach

Sladkovcodní ryby by neměly být cítit příliš rybinou.

U mořských ryb byste měli cítit mořské aroma. 

2)Pohled

Při nákupu celé ryby musíte dbát na to, aby ryba měla jasné a živé oči, také by měla mít napnutou kůži, lesklý povrch a živé barvy kůže.

Barva žaber by měla být barvy růžové nebo načervenalé.Lístky žaber musí být stále napjaté a ostře konturované.

Kůže každé čerstvé ryby je vždy výrazně lesklá díky přirozenému slizu.U ryby starší můžeme pozorovat kůži matnou, suchou a bledou.Pokud máte příležitost proveďte zkoušku palcem. Po krátkém stisku rybího masa palcem, by měl důlek rychle zmizet a maso se vrátit do původního stavu.

 

 

V této kategorii není zatím žádný článek.